allah ne verdiyse alsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah ne verdiyse
  2. allah ne verdiyse taktigi
  3. allah ne verdiyse karsindakine sokma arzusu
  4. yaradana siginip allah ne verdiyse vurmak
  5. allah insanin aklini alacagina canini alsin
  6. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  7. agzindan yel alsin
  8. nefes alsin yeterizm
  9. kazanan beni alsin
  10. ulu da reklam alsin kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

allah ne verdiyse alsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah ne verdiyse alsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah ne verdiyse alsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emegen » eksi sozluk » uludag sozluk copcatanlik servisi » alpaslan dikmen » katlanmak » sapur supur sagi solu open kiz » deli bozgun dolu dizgin » bu sevda bitmez » mikropsi » asiret » deniz feneri dernegi » dam basinda oturan eski sevgili » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » peugeot 307 » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yiyorum yiyorum doymuyorum » ayhan akman » echinoidea » sozlugu felsefecilerin basmasi » elektif mutizm » insomni » yok » diablo 3 » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » cemsbg » byegm » bogaz agrisi » kaka » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli