allah kurtarsin 

kapat
  1. hapse giren insanlar için söylenir. askere gidenler için de söylenebilir aslında.

(bkz: amin)
    (bkz: cümlemizi)
    #251472 (palta, 16.05.2006 19:04 ~ 20.10.2007 01:51)
  2. allah dusurmesin temennisi fos çıktıktan sonra gelinen raddedeki dilek.
    #289823 (cikarinbeniburdan, 29.05.2006 15:30)
  3. zor durumda kalan kişiler için söylenir. özellikle hapishaneye girenlere denir.
    #1295386 (minti, 12.02.2007 20:23)
  4. -kız ben de bi koca var ayı.
    +yapma ya!
    -ay bide nasıl yuruyor bilsen.
    -canım benim herif melek. allah kurtarsın seni...

gibi durumlarda söylenecek söz.
    #1295453 (kuntayi kinteleyen adam, 12.02.2007 20:35)
  5. para vermemek adına dilenciye söylenir. ya ver ya da hiç bir şey deme bari anasını satim içim bir kötü olur bunu duyunca.
    #2912759 (fishing guru, 29.01.2008 11:05)
  6. aşık olupta terk edilen insana söylenebilecek güzel ve özlü bir söz.
    #3126063 (WeST, 12.03.2008 00:58)
  7. lanet olası bir sevgiliye sahipseniz sıkça duyabileceğiniz söz.
    #3126112 (assenzio, 12.03.2008 01:08)

© 2008 - uludağ sözlük

allah kurtarsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah kurtarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah kurtarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir gun » ido dan mesaj gelmesi » birinci nesil yazitlari » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » yilan yagi » tovarlak » italiano » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » bikini bolgesini bronzlastirmak » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » little big planet » bekaret » tanri vs insan » tepki memesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu » avrupa yakasi replikleri » altta kalanin cani cikti » istek ezan hatti » sozlugu karistirmak istemek » devrimci » ilk planor » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » yasa mustafa kemal pasa yasa » turkiye umit milli futbol takimi » cakma yahudi » drunk mail » mehmet ali aybar » istanbul un otopark sorunu