allah kolaylik versin 

kapat
  1. bir "leman sam" şarkısı. sözleri şöyledir,

dur, buraya kadar sanma dişine göre
    bir anda aslan kesilirim yeri gelince
    aşk ayağa düşmüş
    bir oyun kimine göre
    bak olan sana olur beni kaybedince
    bu kalbimin amansız feryadı
    bu yalnızca aşkımın son çağrısı
    vay sevebilene vay aşkolsun kırabilene
    allah kolaylık versin sevda bu delicesine
    eyvahlar olsun eyvah sevdim ah körü körüne
    (amanbenburadakalmisim, 10.09.2006 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zamani durdurmak » vu » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » kozan in tarihi eserleri » hinis in tarihi eserleri » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » asli enver » haydi gel bizimle ol » migfer » yaser yildiz » revelations » bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » bosu » rus ruleti » riza pehlevi » sozlukteki josh holloway sorunsali » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » umut kuzey » putsch » ateiste sorulacak tek soru » fisildayislar » motorla ucan ilk insan » son sozler » haydi hayirli tiraslar » capan » ikinci olmak » mehmet ali erbil » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » kaktirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa