allah kitap cekmek 

kapat
  1. Adana yoresinde , sinirlenildiginde Allah' a kufredip isyan etmek anlamında kullanılan deyim ..
    #2741009 (divit, 24.12.2007 20:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah kitap cekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah kitap cekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah kitap cekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah kitap cekmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » karikatur komedya » pantotenik asit » eski sevgiliye soylenecek son sozler » zehir » balik kilcigi diyagrami » kebap 49 » paladyum » ablalik yapmaya calisan motor hatun modeli » sevgiliye soylenen en guzel soz » kapitalizmle arama girme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iphone » entry ve nick uyumu » j r r tolkien » butcher » karizmatik sehir isimleri » msnde konusurken resmim yok diyen kiz » filozof » alkislarlayasiyorum com » kenneth waltz » hi hat kilidi