allah kelimesinin kokeni 


kapat
  1. allah kelimesi, islamiyetten önce arap yarımadasında yaygın bir inanış olan putperestlikteki, en kutlu sayılan ay tanrısından gelmektedir. "Al ilah"
    #3386109 (schattenfaust, 12.05.2008 02:11)
  2. el-ilah'tır. el-ilah mezopotamya çok tanrılı dinlerinde bir tanrı olup, sonra nasıl olduysa tek tanır haline dönüşmüştür.
    #3386150 (kerameti kendinden menkul, 12.05.2008 02:19)
  3. (bkz: esma ul husna)
    #3386156 (enderun sevgiler, 12.05.2008 02:21)

© 2008 - uludağ sözlük

allah kelimesinin kokeni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah kelimesinin kokeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah kelimesinin kokeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutamadim kacirdim » asot bagratuni » ameliepoulin » son hiz gelen ferrari den ziplayarak kurtulmak » ridvan dilmen » demonizer » les legions noires » flash bellek » philadelphia deneyi » kisil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games