allah islah etsin 

kapat
  1. ıslah: akıllanmak, iyileştirmek, adam etmek.
    büyükler tarafından gençlere sık sık söylenen, "allah akıl fikir versin, allah seni iyi etsin" anlamına gelen dua.
    (asiti kaçmış kola, 10.05.2006 12:51)
  2. yolundan çıkmış nereye gittiği belli olmayan insanları allah a havale etme durumu
    (enterezan, 10.05.2006 13:00)
  3. bela okumaktan daha iyi niyetli bir temennidir.
    (kuvass, 07.09.2007 21:59)
  4. Galatasaray'lı futbolcu Servet'e gönderdiğim temennidir.
    (uzun ihsan efendi, 07.09.2007 22:06)
  5. "allah akıl fikir versin, allah seni iyi etsin" anlamına gelen; ancak islah kelimesinin genelde hayvanlara kullanilmasindan dolayi soylenen kisiye hakaret gibi gelen dua.
    (limon cicegi kolonyasi, 17.11.2007 18:33)
  6. (bkz: islahat fermani)
    (bardamu, 19.04.2008 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

allah islah etsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir ben vardir bende benden iceri » sahneye dansoz ciktiginda gozunu kaciran konuk » 53 friend requests » anto » ekonomik kriz » besiktas in transfer politikasini elestirmek » 8 » maggie and milly and molly and may » avm » ruya gorurken uyanmayi istemek » magara resmi » yasaklar » take out that 88 » dagilma surecine girmek » bana arkadasini soyle » aklini kullanan gerizekali » stephen crane » alojenik transplantasyon » multecilere ev vermek » kirmizi baslikli kizdaki kurt konusuyor » schiller » seovis » carnivore » kiki » karin » dinci meselesi » uctu uctu kus uctu » bozuk turntable sahibi dj » hanimaga » avea » damat hobbit pasa » entrylerin hayal kirikligi yaratmasi » yarasi saklim » seovi vs saovm » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » safak olmus comolokko » kacak dovusen ayi » burcin 20 izmir » raul gonzales blanco » ahmet yilmazer » ufolar aslinda naziler mi fenomeni » bi siktir git dedirten dinci zirvalari » kufur » beta show » milliyetcilik » harmful » rumpelstiltskin » they are coming » pelin batu » tarsus park a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa