allah in yarattigina cirkin denmez 


kapat
  1. "çirkin" diye tabir edilen bir kişiyle karşılaştığında, "ay ne çirkin şey bu böyle, bögh!" diye tepki verdikten sonra, "allah her şeyin en güzelini yaratır." felsefesi bir şimşek gibi aklında çarpan ve günaha girdiği düşüncesiyle paniğe kapılıp kendini bu durumdan kurtarmak isteyen kişilerin söylediği ve bir nevi tövbe mahiyetinde söylenen "iç rahatlatma" cümlesidir.

    bir diğer kullanımı ise teselli cümlesi şeklinde vücut bulur. çirkin olduğunu düşünen ve çevresince bu şekilde algılanan kişilerin kurdukları teselli cümlesidir; "tamam çok güzel değilim belki, ama allah'ın yarattığına da çirkin denmez ki!"
    #3311639 (children of condom, 24.04.2008 10:50 ~ 10:56)
  2. ardından muhtemelen "bakımsız sadece" denen cümle.
    #3311647 (whuu, 24.04.2008 10:53)
  3. (bkz: yessica kumala/#3292367)
    #3311652 (notrinova, 24.04.2008 10:54)
  4. yoktan varolan ve gözle görülen her hal-i insan güzeldir.
    (bkz: nimetle şaka olmaz)
    #3311655 (hodri meydan, 24.04.2008 10:57)
  5. anne ve babanın girdiği cinsel ilişki sonucunda meydana gelmiş, küçüklüğünde anasına ve babasına ne kadar benzediği konusunda onlarca geyiğe konu olmuş insan evladının büyüdükten sonra apansızın allah tarafından yaratılmış olması sorunsalıdır.

    seni allah yarattıysa anan baban ne iş yaptı diye sorarlar adama.*
    #3311672 (luke skywalker, 24.04.2008 11:06)
  6. (bkz: yaratilani severiz yaradandan oturu)
    #3311701 (gelberiyargelberi, 24.04.2008 11:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah in yarattigina cirkin denmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah in yarattigina cirkin denmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah in yarattigina cirkin denmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah in yarattigina cirkin denmez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » cuma sendromu » meeting » dunden bugune kurtlar vadisi karakterleri » death cab for cutie » elektrik faturasinin 138 ytl olmasi » en guzel hediye » bisiklet surerken hoslanilan kizi gormek » kardes link gebermis » feribottan enrty girmek » cerquanne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bmw x6 » july4th » dost yarasi » nrcyln » le tribunal » bakire kiz tripleri » gheorghe hagi vs matias emilio delgado » hergun sevisen adam » i don t want to talk about it » en kotu universite kampusu