allah in mali 

kapat
  1. (bkz: allahin maili)
    (bkz: yok boyle bir sey)
    #2547601 (galapagoslu iguana, 02.11.2007 17:56)
  2. yaşayan veya yaşamayan herseyi kapsar. Herşey onun malıdır.

kötüleyenler yüzünden edit: hiçbirşeydir *
    #2675517 (zepoha heampe, 08.12.2007 10:59 ~ 08.01.2008 19:04)
  3. ilginç bir laftır.

- allah ın malı seni
    + ne diyorsun oğlum sen düzgün konuş benimle
    - e yalan mı oğlum allah ın malısın işte
    + ya evet öyle ama söyleme sen yine de bir garip oluyorum
    - ehehe allah ın malı seni
    #3860750 (Slayerized, 23.08.2008 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

allah in mali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah in mali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah in mali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elazig da mini etek giymek » lamba » pazartesi sendromu » tarik ziya ekinci » indian » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » kaydirock com » paris je t aime » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » adini soylemeyen sevgili » zaman » kurtler » mistik sanrilar » keyifsiz aninda entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » suisid » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » arda turan » glz imana » tasikardi » cok seviyorum lan seni » 15 subat » kesif sanrilari » bulent ersoy » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » stevemcqueen » ayran ile sigara icmek » sarhos diyaloglari » insatiable