allah in evinden kimi kovuyorsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimin yureginden kimi kovuyorsun
  2. kimi dertten icer kimi neseden ben icerim siseden
  3. kimi sever gonulden kimi raikkonen
  4. kimi tolga der kimi raikonen
  5. kimi raikkonen kimi degil
  6. can evinden vurmak
  7. dugun evinden yer kapmak
  8. oluler evinden anilar
  9. cemaat evinden entry girmek
  10. bayrami evinden uzakta gecirmek

© 2008 - uludağ sözlük

allah in evinden kimi kovuyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah in evinden kimi kovuyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah in evinden kimi kovuyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tumen » abesle istigal » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » alexei smirnov » asfaltiniz hayirli olsun » nerede bu 8 bin yazar » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » namussuz aksamlar » tirsinti » yaran videolar » yarali erkek karizmasi » kayserispor » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » marmaris » muteahhit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tabutta rovasata » horse to water » pancarli borek » make it right » kadavra » bir gecede sigarayi birakmak » megaherz » dedirten dedirten insan » birinci batarya » ramazan avi » yastigin islanmasi » stealing beauty » sabah » aziz yildirim in parmagiyla alin bunu demesi » 300 samatyali