allah im sen koru 

kapat
  1. savunmasız insanların tanrı'ya niyaz etmesi...
    #20759 (ferrole, 17.01.2006 15:42)
  2. tedbirini almış veya çaresiz kalmış insanın akıbeti hususunda tevekkülde bulunması
    #20771 (delikanlımühendis, 17.01.2006 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

allah im sen koru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah im sen koru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah im sen koru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amsterdam » homeostasis » ats2 » bir turk olarak kurtlere soruyorum » sonic syndicate » bes parasiz » sen hep belki dedin » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » sinava giren asistana asik olmak » kayip prenses » tarik ziya ekinci » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » nazli tolga » yeter la » hakliyiz kazanacagiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaprak dokumu » matrixxx » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » kadinlari mutlu etmenin yollari » tuvaletde kabinler arasi duet » ekolali » anarchist penguen » blue card » vicdan » sarki isimlerinden mesaj yazmak » kumpir » hic bitmeyecek gibi gelen ask » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » sembiyoz » meshur filozof laflari