allah ile fazla samimiyet kurmak 

kapat
  1. ilginç olaylara gebe olan durumdur. Örneğin Allah ile kul arasında şöyle bir olay geçebilir:
    -Allah'ım biliyorum isteyeceğim şey pek doğru değil ama sen yine de bu dualarımı kabul eyle. Biliyorsun yaklaşık 10 aydır Nazmiye ile düzeyli bir ilişkimiz var ama her gün aynı yemek aynı yemek mide kabul etmiyor artık. Şu Şaziye var ya, hani koca memeli olan. işte onla aynı yatağa girmeme yardım et, koca memelerini sıkmama izin ver. Ha bir de unutmadan, hafta sonu oynayacağım iddia kuponun tutmasını sağla. Sen büyüksün Allah, amin.
    Görüldüğü gibi fazla samimiyet iyi değil.
    #3208687 (fernando gago, 30.03.2008 04:24 ~ 04:52)
  2. (bkz: bana bir şeyhler oluyor.)
    Sakıncalı bir durumdur, çünkü gücün koruduğu mesafe aşıldımı kimse neler olabileceğini kestiremez.
    #3208712 (joker da, 30.03.2008 04:37)
  3. (bkz: kurmayın lan benimle samimiyet)
    #3208732 (msbioo, 30.03.2008 04:43)
  4. iki şekilde izah edilebilir:

1) ya peygambersinizdir. o sizi seçmiştir ki kontenjanı kapattığını bildiğimizden uzun bir zaman önce bunun geçerliliğini yitirdiğini biliyoruz.

2) ya da şizofrensinizdir. siz onu seçmiştirsinizdir. geçmiş olsun.
    #3208736 (minaharker, 30.03.2008 04:47 ~ 04.04.2008 01:45)
  5. ben size sah damarinizdan daha yakinim ayetini bilenlerin garipsemeyeceği durum.
    #3208747 (light beam, 30.03.2008 04:51)
  6. -hacı bu akşam kafaları çekmeye gidelim mi? hem sana geçen hafta cansu'nun mala nasıl vurduğumu anlatırım ehe mehe.
    +(hollywood filmlerinde ki yıldırım düşmesi efekti)
    #3208748 (orhanbencegay, 30.03.2008 04:51)

© 2008 - uludağ sözlük

allah ile fazla samimiyet kurmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah ile fazla samimiyet kurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah ile fazla samimiyet kurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bence sen de herkes gibisin » sozluk genelleme yeri degildir » 9 aydir gazoz icmeyen insan » hakan sukur un boslugunun dolmasi » metallica konserinde ferdi tayfur soylemek » solcularin kullanmayi sevdigi kelimeler » heavy metal » 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » meme ucu killi kiz » vodafone a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci