allah demek bile yasakti 

kapat
  1. seher vakfında düzenlenen söyleşi de konuşan araştırmacı yazar necmettin türünay`ın 1950 öncesi dini hayatla ilgili toplum da son derece olumsuz kanaatler olduğunu, özellikle ismet inönü döneminde dini yaşantının büyük baskı altına alındığı gerçeği vardır demiş. harf inkılabından sonra islam düşünce dünyasında derin darbeler olduğu gibi o dönemde arap alfabesiyle yazılmış tüm eserlerin yasak olduğu bir gerçektir.
    yeni basılan kitaplar da bile dua ve surelerin arapça okunuşları latin hafleri ile yazılmaktan çekinilmemiş. türk milleti sevdalısı (!) milli şefimizin icraatlerine göre yorum yapmayıp, atatürk şemsiyesine sığdıranlara gülüyorum sadece.

http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=22492
    #3533198 (sex files, 13.06.2008 14:25 ~ 14:28)
  2. haberin kaynağı vakit gazetesine yakın bir web site oldugu için şaşmıyoruz. hala müslümandık değil mi ?
    #3533213 (aclik kader olamaz, 13.06.2008 14:27)
  3. - çileeeeee aaa aa aa çile bülbülüm bbiiiipppppp*
    #3533219 (TTTDDD, 13.06.2008 14:28)
  4. salata yok abi döner verelim zihniyetinin muhteşem önermelerini gördüğümüz tarihi gerçek.
    #3533258 (yavuzum, 13.06.2008 14:36)

© 2008 - uludağ sözlük

allah demek bile yasakti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah demek bile yasakti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah demek bile yasakti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selahattin duman » hayvanlarin en guzeli » baris ozbek » george fisher » bismillah » yaran yanlis anlasilmalar » tulumbacilar » sigarayi orospu etmek » frmtr » yere cop atmamayi iyi bir sey sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games