allah da seni guldursun 

kapat
  1. çok güldürmediğin halde, veya senin onu güldürmüş olman söz konusu bile değilken durup dururken birinin sana sölediği bi cümledir,ilk bakışta anlamsız gibi gelir fakat muhtemelen ruh hastası bir adam tarafından sana söylenmektedir, hemen ortamı tahliye etmen şarttır, allah'ın emridir. "kaç kaç kaç anam anam anam!" diye bağırarak telkin yoluyla kendini motive etmen gereklidir.
    #1940233 (ironny, 15.07.2007 18:15)
  2. kahkahalar arasında boğulurken ya da boğuluyormuş gibi yaparken "ayol sen beni güldürdün allah da seni güldürsün" şeklinde söylenebilen sözcük öbeği.
    #1940269 (fragile, 15.07.2007 18:23)
  3. esasında yanlış bir söylemdir.

"sen beni güldürdün, evet bu benim cok hosuma gitti ve senin de bu güzellikle ödüllendirilmeni istiyorum, falanca kişi de seni güldürür."

bu "falanca" herhangi biri olabilir fakat bu kişinin haşa huzurda allah'ın da olabilecegi bir düsünce cok yanlış olur. bu yüzden yüce yaratıcı dunya işlerinden tenzih edilmeli ve " allah seni de güldürsün" denmelidir.* * *
    #1940283 (titan arum, 15.07.2007 18:25)

© 2008 - uludağ sözlük

allah da seni guldursun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah da seni guldursun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah da seni guldursun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolculuk » ulusoy » yapay zeka » black tooth » illidan stormrage » jorg haider » radovan karadzic » hipofaji » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » erol yarar » jalapeno ve nacho klasigi » gulyabani » koprofili » siyaset din futbol ucgeni » vejatatif bulgular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meshur filozof laflari » tanrica » the dreamers » renegades of funk » galatasaray store » tasima turklerle degirmen donmez » victor nsofor obinna » eyleme vurma » sensoryum » seninki kac santim » heroes » torrent » yaprak dokumu » o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » surrealizm manifestosu