allah da seni guldursun e mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah da seni guldursun
  2. sen beni guldurdun allah da seni guldursun
  3. sen beni guldurdun allah ta seni guldursun
  4. abdullah gul guldursun seni
  5. sen beni guldurdun cem uzan da seni guldursun
  6. allah seni inandirsin
  7. allah seni utandirmasin
  8. seni allah affetsin
  9. seni de allah yaratti
  10. seni allah gonderdi

© 2008 - uludağ sözlük

allah da seni guldursun e mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah da seni guldursun e mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah da seni guldursun e mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuk sarkicilarin kibirlerini yenebilmesi » depresyon » aybars lebib » vladimir jirinovski » loving the alien » iflahsiz derin sol » scrub » cumartesi gunu calismak » stennlord » iftar yapmak icin burger king e giden insanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games