allah da belani versin 

kapat
  1. hayvansin arti okuzsun ikilisine 2007 yılında katılı tiki cümlesi. örnek:

+ osman çok pissin, iğrençsin, allah da belanı versin.

gibi.
    #1642320 (cnkt, 14.05.2007 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

allah da belani versin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah da belani versin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah da belani versin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luxury boutique hotel » tanrica » birak obama bu isleri » frotorizm » katarsis » gunahim ol benim » mona sax » stifler » dezenkarnasyon » yagmur damlasi » www basketurk net » masumiyet muzesi » cok tatliymissin » meshur filozof laflari » katalepsi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saniser » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » hakliyiz kazanacagiz » kurtler bu ulkeye ne vermistir » yaran msn iletileri » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » byegm » robert garcia » bluetooth » yaran facebook gruplari » tahrip gucu yuksek diziler » phylum » universiteye alinmayan turbanlilar » amacsiz kalmak