allah carpmaz allah carpmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gavuru cin carpmaz bizi de vampir isirmaz
  2. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  3. allah allah allah bu nasil sevmek
  4. allah akbar la allah ella allah
  5. allah insanlari dener ama insan allah i deneyemez
  6. allah allah diye bagirarak otobuse kosmak
  7. helal haram ver allah rezil kulun yer allah
  8. allah allah deyip gecti genc osman
  9. kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar
  10. allah allah deyip gecer genc osman

© 2008 - uludağ sözlük

allah carpmaz allah carpmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah carpmaz allah carpmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah carpmaz allah carpmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » tevekkul etmek » the kene » seri eksi oy veren ibne » sayin yazar » eski sevgili » hagi vs hami » taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » t bag » genetik ozellikleriyle ovunen insan » euroleague fantasy » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » mehmet kurdoglu » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seni anliyorum » deniz feneri dernegi » poseti yikayip balkona asan anne » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » taraf » super mario nun cocuklarina isim onerileri » trakya universitesi » aziz baskanin alin bunu demesi » yakup sevindik » super guc olmak icin gerekenler » ask i virane » dedirten dedirten insan » msn de yazisirken virgul kullanan insan » feel good inc » metalcilerin mekkesi wacken