allah birdir ve muhammed onun resuludur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah birdir
  2. hz fetos ve onun allah i abd
  3. hazreti muhammed e muhammed diye hitap etmek
  4. birdir bir
  5. chp ile tkp birdir
  6. aklin yolu birdir
  7. akil icin yol birdir
  8. akil icin tarik birdir
  9. ayni sistemin sagi da solu da birdir
  10. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek

© 2008 - uludağ sözlük

allah birdir ve muhammed onun resuludur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah birdir ve muhammed onun resuludur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah birdir ve muhammed onun resuludur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 19 30 sn » saygim senin orospun olsun kaygin benim askim » karin » resul balay » henuz kimse entry nize budur iste dememis » fit bir emre olmak » kalamadim » usain bolt a ozenip bakkala kadar kosmak » kursun tetra oksit » sevgililer sevgilisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games