allah bilir onure olmustur simdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah bilir
  2. siz bilmezsiniz allah bilir
  3. dogrusunu allah bilir
  4. dio allah bilir chissa
  5. fenerbahce sampiyon olmustur
  6. benim en iyi arkadaslarim hep erkekler olmustur
  7. turk dunyasi abd somurgesi olmustur
  8. sahte cumhuriyetciler ifsa olmustur
  9. sozluk bilgi kaynagi olmustur
  10. kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur

© 2008 - uludağ sözlük

allah bilir onure olmustur simdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asiri eksi oylanma sonucu caylak yapilmak » lydia abarca » ergun babahan » remisyon » zall » allah baba demek insani inancsizliga goturur » felsefe aciginin sozluklerle kapatilma cabasi » 0z9u12 » ben hicbir korsan urunu kullanmam » muslumanliktan hristiyanliga terfi etmek » cavusu tokatlamak » servis kaldir » harf oyunlu cin nickler » pirateturk net » kurtlar vadisi pusu » hagi galatasaray teknik direktoru olsun kampanyasi » zaferlerim » belediye otobusunde fenalasmak » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » 10000000 » yarasi saklim » kader utansin banane » goze » gotcu » sultanahmet teki ayakkabi boyacilari » harrowdown hill » terelelli » nail down » atsiz » bata cika » seriye baslamak » ege » doktor faustus » altyapi oyuncularini a takima almak » l hospital » porselen » 5727 sayili kanun » kapali alanda sigara icenler » geceleri istanbul sicaginda bunalanlara oneriler » abdullah gul un ingilizcesi » timas yayinlari » guzel cirkin demeden atlayan adam » prisoner » raul » mide bulantisi » tuvalet kagidina ask mektubu yazmak » galatasaray in stat projesi » parayi bulunca nick degistirmek » delikate » sevisme baslatici diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa