allah benzetmesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah sonunu benzetmesin
  2. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  3. allah akbar la allah ella allah
  4. allah allah allah bu nasil sevmek
  5. helal haram ver allah rezil kulun yer allah
  6. allah insanlari dener ama insan allah i deneyemez
  7. allah allah diyerek viyana dan geri donmek
  8. allah allah deyip gecer genc osman
  9. kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar
  10. allah allah diye bagirarak otobuse kosmak

© 2008 - uludağ sözlük

allah benzetmesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah benzetmesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah benzetmesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» egitim ve doktrin komutanligi » 24 kasim » makale araniyor duyurulari » unutulmayan dizi replikleri » yaran olaylar » deniz feneri » konusanlari tahtaya yazmak » fenerbahce com » hasan sas » aynaya kafa atmak » yagmur atacan » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » lions in a cage » pusulam yok » default » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » johnny deep bizi de dep » fenerbahce nin uclu savunmaya daha yatkin olmasi » aksamdan kalan mesgale butonu » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » amare stoudemire » nembutal » yol arkadasim » falyanos » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » batmaya mahkum firma isimleri » evire cevire » gecen gun yine sevisiyorum » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri