allah benim belami versin 

kapat

1. kişinin kendisine bunaldıgı anlarda yaptıgı iyi niyet temennisidir. Herkese şiddetle tavsiye edilir , gerekirse toplu intihar gibide yapılabilir (bkz: allah bizim belamızı versin)
    #163826 (yamuq, 11.04.2006 23:47)
  2. (bkz: allah canimi alsa da kurtulsam)
    #163838 (tutunamayanlardan, 11.04.2006 23:51)
  3. (bkz: amin)
    #165050 (haznedaroğlu, 12.04.2006 16:47)
  4. futbolcu, yönetim, lig durumu gibi dış etkenler ne kadar olumsuz olursa olsun sevgisi asla bitmeyecek olan beşiktaş tribünlerinin çoğul halini bir bestede söyledikleri laftır.
    (bkz: besiktasim hayat sensin)
    #165081 (salca, 12.04.2006 16:57)
  5. kendinden sıkılan ve "burdan yetkililere sesleniyorum" diyen kişi söylemi.
    #237868 (cikarinbeniburdan, 13.05.2006 00:25)
  6. sener sen in filmlerde ilyas salman ı kandırmak icin basvurdugu yontem.
    #237882 (ümit, 13.05.2006 00:28)
  7. bir çeşit ikna yöntemi.yemin etme biçimi.
    #237912 (freedean, 13.05.2006 00:33)
  8. kendi kendineyken daha rahat söylediğimiz cümle.
    #2044259 (handushka, 31.07.2007 15:38)
  9. gereksizdir.bunu söyleyen kişi zaten bir yerde hata yapıp belayı almıştır üstüne.
    #2045541 (supermario, 31.07.2007 18:37)
  10. (bkz: hepimiz ismail yk nın sevgilisiyiz)
    #2045553 (gonul diyorum akil diyorlar, 31.07.2007 18:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah benim belami versin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah benim belami versin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah benim belami versin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah benim belami versin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» markalarin hastasi kapitalizmin kopegiyim » sevgilinin fotografini poster yapip duvara asmak » tabu diyaloglari » asik olunan kisiye acilmak » the beatles » sozluk yazarlarinin itiraflari » bir kiza en cok yakisan durus » spor salonundan cikip sinirsiz pizza yemek » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » maslo » yobaz sozluk » barda » istanbul » levante » bir devlet adaminin kalbi kafasinda olmalidir » sikilmis gotun davasi » tamer karadagli » google » raymond liotta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir pezevengin hatira defteri » pratik zeka » thora birch » ocakbasi » ucuncu dunya savasi guncesi » bayramda 7 yazar birlesip moderatore girmek » tayyip i uzmek allah i uzmektir » g string giyen her kizin orospu sanilmasi » yakisikli sarkicilari dinleyen koca kicli kizlar » cisi gelen yazarin entry ye devam etmesi