allah belanizi vermekten beter etsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tuh allah belanizi versin
  2. allah belanizi versin
  3. allah tumden belanizi versin
  4. butun tanrilar allah belanizi versin
  5. allah ziyade etsin
  6. allah yardim etsin
  7. allah ini seven yardim etsin
  8. allah her notumuzu aa etsin
  9. allah mesud etsin
  10. allah in isi herkes dua etsin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seksi oy veren ibne » koponesti » seni arkadas olarak goruyoruma alternatif cevaplar » cengiz candar » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » oktay akbal » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » anoreksiya » angel » lancia dedra » nat » uzumlu nun tarihi eserleri » uludag sozluk imparatorlugu » right left go ahead » kemah in tarihi eserleri » gidene don demeyi unutmak » huseyin uzmez » kralice sureyya » amy lee » x sensin y de sana girsin » kondom » dedim komutanim bi siktir git » lokese » cep telefonunu evde unutmak » ana avrat sovmek » anlattikca yalnizlasmak » ms visual studio » acaba » fatih terim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa