allah belani versin 

/ 6
kapat

1. en güzel hitap cümlelerinden biridir.
    #3652294 (arabaciarabayatasget, 11.07.2008 22:35)
  2. ismail yk nın bomba şarkısı.
    #3652386 (edjo, 11.07.2008 23:02)
  3. (bkz: sözün bittiği yer)
    #3652387 (CarpeDiem55, 11.07.2008 23:03)
  4. "alem solo görsün" babında bir ismail yk şarkısı.

hakikaten o ne solodur yahu?*
    #3663334 (enderun sevgiler, 14.07.2008 15:29)
  5. o bela arş'a yükselik 40'a bölünüp 39'u belayı yollayana 1'i alıcıya gittiğini anlatmıştı bi arkadaşım. ne kadar doğru kesin bi bilgi yok tarafımca.
    #3663342 (azarath, 14.07.2008 15:31)
  6. ismail yk nın * koca karı beddualarından yaptığı derleme.
    #3989219 (ketoral sampuan, 21.09.2008 00:14)
/ 6
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah belani versin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah belani versin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah belani versin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah belani versin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ismail yk nin oyuncu olmasi » hrant dink in oldurulmesi » beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni » sevgiliden ayrildiktan sonraki msn iletileri » celal kolot » keremcem e asik olan kiz » kizini taciz eden oz baba » giden sevgilinin ardindan son kez soylenenler » oruc tutan kisinin karsisinda yemek yemek » sahibim var » baskasina asik oldum diyen sevgili » gaza getiren sarkilar » bitmis askin ardindan dinlenecek sarkilar » recep tayyip erdogan » ta amina koyayim » oz kizina tecavuz eden baba » demokratik toplum partisi » eski sevgiliye sarkilar » komsu cocugunun hep bir adim onde olmasi » 2006 yilinin en guzel yerli pop parcasi » karga » sevgiliyle dolasirken bakan hoduk » bu sarkinin sozleri yok » radyo uludag » naciye cingilli » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » gozyasi » ogrenci takip merkezi » ask acisi » allah in izniyle dunya nin tum iscileri birlesecek » klaas jan huntelaar » siddeti siradanlastirmak » ridvan dilmen » run n gun » alisveris merkezlerinde alaturka wc olmamasi » 25 m2 lik konut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ertugrul ozkok » local color » isci haklari icin eylem yapan universite ogrencisi » sanbi taharet muslugu » beholderr » sto » piero cihazi » bir de baktim » gazze karanlikta bogazici ayakta » bir milyon dolarim olsaydi