allah belani versin partisi 

kapat
  1. tek gecilecek partidir.

--spoiler--
    http://ahbvp.yuzde52.org/liste.php
    --spoiler--
    #2302611 (karakuzusu, 12.09.2007 10:26)
  2. vaatleri ile yarmış koparmış, beni alıp uzak diyarlarda gezdirip getirmiş partidir.

Buyrun buradan yakın :

http://ahbvp.yuzde52.org/vaatler.php

alternatif partiler için
    (bkz: hepinizin anuğa goyayım partisi)
    (bkz: bi siktirin gidin çay koyun partisi)
    (bkz: böyle başa böyle tarak partisi)
    (bkz: allahım sana geliyorum partisi)
    #2302628 (KIZILMASKE, 12.09.2007 10:31)
  3. vaade gel vaade;

Sadece AB;ye, ABD;ye, IMF;ye laf etmek yetmez, UEFA&#;dan FIFA;dan da çıkılacak, Tam Bağımsız Süper Lig kurulacak! Real Madrid bile lige katılmak için kapımıza gelecek, ama en az 7 Türk oğlu Türk futbolcu oynatmazsa o bile alınmayacak! Eurovizyon’dan da çıkılacak, Türkovizyon yapılacak, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, KKTC, Türkmenistan direkt katılacak, hep Türkiye kazanacak!

Tayyip, Baykal, Ağar, Uzan, Bahçeli ve bilumum politikacının katıldığı ;Vaat-Star; yarışması düzenleyeceğiz. En çok sallayan kazanacak; her hafta biri elenecek. Tabii sizin SMS oylarınızla. Yarışma bitince, aynı kadroya ;Kıvır-Şov;* hazırlatacağız!
    (*Kıvır-Şov, oryantal dans formatında bir yarışma olup, Baykal isterse vals yapabilir.)

Her dört-beş senede bir ;onu istiyorum, bunu istiyorum; deyip, olmayacağını bile bile politikacıların vaatlerine kanmakta ısrar eden halkımız için de ;Talepkâr Yarim; yarışması düzenleyeceğiz. En uçuk taleplerde bulunan halk kazansın!

Yılda 365 günün 253;ünü tatil yapacağız. Onların da üçte birini cumartesi-pazara bağladık mı, etti size 290 gün tatil. Günlük çalışma saatlerini de 9.00-10.00 ve 15.00-16.00 ile sınırlayacağız. Fazla bile! Ayrıca her Pazartesi;yi tatil yapıp, öğrenci çocuklarımızı ve çalışan emekçilerimizi pazartesi sendromundan kurtaracağız.

Herkese kredi kartı, artı Kemal Komiserin kurtardığı 418 bin YTL çip parayı; veeee Sabancıların, Doğuşların, Koçların, Karamehmetlerin bankaları aracılığıyla cukkaya attığı milyonlarca YTL nakit parayı dağıtacağız. Bu arada, kredi kartı borçlarını sileceğiz, birikmiş borçları faiziyle birlikte kodamanların isviçre;deki hesaplarından tahsil edip her akşam halkçana ziyafet çekeceğiz.
    #2306720 (karakuzusu, 12.09.2007 23:33 ~ 23:35)
  4. (bkz: abvp)
    #2306803 (serenat, 12.09.2007 23:44)
  5. ismail yk önderliğinde şahlanacak olan parti.
    #2307049 (don michael corleone, 13.09.2007 00:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah belani versin partisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah belani versin partisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah belani versin partisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah belani versin partisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » erkege verilen kavanoz kapagi acma gorevi » sto » hayattan soguma nedenleri » the shining » sicak cikolataya cikolata atan insan » ikea » judas » across the universe » osmanli da harem » pompali dehseti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sevisirken dinlenmesi gereken sarkilar » fethullah gulen » aysun kayaci » level » kultursuz dinazor » risale i nur » uzuncalar » commute » gelsin baba gelsin koca gelsin devlet gelsin cop » forgot your password