allah belani versin cocugum olsun istiyorum 

kapat

1. (bkz: allah belani versin senden cocugum olsun istiyorum)

ismail yk ve berdan mardini'nin düet yaparlarsa ortaya çıkacak şahane! şarkı.kral tv'nin reklam ücretlerinde tavan yapması kaçınılmaz olur.
    #396164 (pulp fiction, 04.07.2006 13:55)
  2. (bkz: bir daha soyle)
    #396167 (deep, 04.07.2006 13:57)
  3. (bkz: allah belanı versin bana gelen sana gelsin)
    #396172 (sosyete kizi suzan, 04.07.2006 13:58)
  4. -allah belanı versin canan senden çocuğum olsun istiyorum
    -ne dedin sen osman ne belası olmaz yok sana çocuk mocuk
    -bir sen bir ben bir de bebek he canan
    -saçmalama osman allah allah
    -bittim gözün aydın bittim helal olsun
    -?????????????
    #396188 (aquantass, 04.07.2006 14:06)
  5. (bkz: bu sevdadan vazgecersek allah belamizi versin)
    #396191 (salca, 04.07.2006 14:07)
  6. -allah belanı versin ! senden çocuk istiyorum Hakan ..
    +Handan kendinde misin yavrum ?
    -evet evet tam olarak kendimdeyim çocuk istiyorum senden..
    +sen bilirsin gel bakim şöyle kuytuya !!
    #3162124 (mannak ultraslan, 19.03.2008 13:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah belani versin cocugum olsun istiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah belani versin cocugum olsun istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah belani versin cocugum olsun istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah belani versin cocugum olsun istiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » ruyada opulen kizin ferhat guzel e dunusmesi » kuaforun istenilen sacin aksini yapmasi » fasildayiz » isci haklari icin eylem yapan sagci ogrenci » yeah yeah yeahs » osmanli da harem » turkiye finans kobi beyleri » ozge yilmaz » pembe krampon » sokaklarda sevisen turbanli kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » penaltinin direkte patlamasi » totos » yaran basliklar » sanat evi » i can you can what can you do » firefox eklentileri » tu kaka bana » ey yasam senin degerli olusun olum sayesindedir » melih sular » ahmet necdet sever