allah belani versin bursa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah belani versin fox tv
  2. allah belani versin
  3. allah belani versin abd
  4. allah da belani versin
  5. allah belani versin akp
  6. atv allah belani versin
  7. allah belani versin cikita
  8. ismail yk ile allah belani versin
  9. allah belani versin partisi
  10. matematik allah belani versin

© 2008 - uludağ sözlük

allah belani versin bursa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. allah belani versin bursa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah belani versin bursa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkek cocuk dogurmayi marifet sanan kadin » nefessiz kaldim » sacmalarken sacmaladigini farketmek » sozlugun cia sayfasi » esma er » art vandelay » libertiy » recep ivedik tatilde » bob klose » melih gokcek in basbakan olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci