allah belani versin abd 

kapat
  1. amerika birlesik devletleri'ne içten bir temennidir, iyi dilektir.
    #822528 (dreamshower, 06.11.2006 17:10)
  2. (bkz: pkk nin allah belasını versin) *
    #822631 (hunlu, 06.11.2006 17:29)
  3. (bkz: amin)
    #822632 (bresson, 06.11.2006 17:29)
  4. abd lilerin bir taraflarıyla gülecekleri bedduadır.
    #822638 (istanbul icin efkar vakti, 06.11.2006 17:30)

© 2008 - uludağ sözlük

allah belani versin abd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah belani versin abd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah belani versin abd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haydi ic de cay koyayim » 12 01 2007 » hypostase » turk olarak gorevim askerlik degil » morgan freeman » devil in her heart » adnan senses » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » pkk » sucugu dogradiktan sonra soymak » be with you » gulhan sen » hozan besir » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » ihsan oktay anar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recep ivedik 2 » antares alisveris merkezi » drunk mail » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » ah muhsin unlu » guatemala » cuma aksami » hayati » richard ramirez » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » kor haline gelmek » yumurtanin fircalanmams tarafi » avasin » dtm » dayanilmaz kelimeler