allah basligini okudum tatmin etmedi ateist oldum 

kapat
  1. allah başlığı altında klişeden ve dogmadan öteye geçmeyen/geçemeyen entryleri okuduktan sonra yazarın diyeceği cümle.

başlık allah
    örnek entryler:
    - yaratandır.
    - bizi var eden.
    - mutlak hakimiyet.
    - inanılıp ibadet edilmesi gereken.

ve bir sürü aynı şeyler. tamam, tam tanımı yapılsın gibi bir beklentim yok ama, bilmem kaçıncı entry sonrasında da "yaratandır, tektir" gibi entryler komik duruyor. illa allah'ın adını anmak isteyenler ya besmele çeksin yada tesbih.
    #3594675 (Kechi, 29.06.2008 02:15 ~ 03:35)
  2. "bi de kuran oku bakalım o tatmin edecek mi?" diye cevap verilesi olay. ayrıca ateistlerin g.t korkusundan ne yapacağını şaşırması yoluyla ortaya çıkan şunu okudum tatmin olmadım ateist oldum, şunu izledim ateist olmaya karar verdim başlıklarının en son zinciridir.

(bkz: gına gelmek)
    #3595398 (xerion, 29.06.2008 12:28)
  3. (bkz: ateş seni çağırıyor)
    #3595403 (dreamsworkers, 29.06.2008 12:29)
  4. benim entrylerimi okumayan yazarin sozu. *
    (bkz: allah/#3505937)
    (bkz: allah/#3543830)
    (bkz: allah/#3575953)
    (bkz: allah/#3594794)
    #3595407 (revolter00, 29.06.2008 12:30 ~ 12:31)
  5. sürekli olarak allah'ı varlığını ve birliğini düşünen veya varsa düşüncesi içinde bulunan insanların bahane yaratmak için kullandıkları diğer saçma cümle .
    #3595408 (sevdalinka, 29.06.2008 12:30 ~ 28.08.2008 12:38)
  6. (bkz: tatmin olmak icin ateist olmak)
    #3595453 (arka plan, 29.06.2008 12:41)
  7. allah'ın varlığını başlıklarda arayan kimselerin sözcükleri.

oysa üstad ne güzel demiş:

--spoiler--
    siz hayat süren leşler,
    sizi kim diriltecek?
    --spoiler--
    #3595478 (Tears of the sun, 29.06.2008 12:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah basligini okudum tatmin etmedi ateist oldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah basligini okudum tatmin etmedi ateist oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah basligini okudum tatmin etmedi ateist oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah basligini okudum tatmin etmedi ateist oldum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » ermeni tehciri » why so serious » kaybettigini anlamak » fenerbahce » apo nun dayanilmaz istekleri » uludag sozluk te yazar olmak » murat gogebakan » kurban bayrami nda aksam haberleri » sehir disinda universite okumak » toplumsal bilinc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ahenk » evrim teorisi » walter benjamin » kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin » turkiye deki alevi sayisi » hadi uluengin » uludag sozluk moderasyonu » godaddy » ugur gursoy » volkan canakkaleli