allah baska dert vermesin 

kapat
  1. kişinin haline şükretmesini öğütleyen temenni sözüdür. bir nevi "beterin beteri vardir" deyiminin devşirilmiş halidir. bazen de, söylenen kişiyi kızdırma amaçlı da söylenebilmektedir.
    #659715 (InsomniaC, 23.09.2006 16:12 ~ 19:53)
  2. (bkz: amin)
    #659720 (toplum dü$manı, 23.09.2006 16:13)
  3. - hangi takımı tutuyorsunuz?
    + fenerbahçeliyim ben.
    - hmm..anladım..ne diyim, allah başka dert vermesin.

* * *
    #659728 (InsomniaC, 23.09.2006 16:17 ~ 16:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah baska dert vermesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah baska dert vermesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah baska dert vermesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah baska dert vermesin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fenerbahceli moderasyon » fenerliyim ama tedavi goruyorum » gunun ilk entry si icin pusuda beklemek » klavyede kullanilmayan tuslar » kisinin aldatildigini ogrendigi an » quasimodo » ismet badem » moral bozuklugunun tavan yaptigi anlar » 5 kadinin bir araya gelmesi » deniz akkaya » j butterfly » en buyuk fenerbahce » gecekondu evleri » kizlik zari yerine kasap perdesi » sozlukte yasanan online yazar sacmaligi » tek derdin o olsun » deniz kestanesi » 20 temmuz en cok online yazar rekor denemesi » gs store da fenerbahce urunleri satilmasi » masa yapan roman » kendi kendine tartismak » cirkinin karizmasi » hepimiz fenerbahceliyiz » vanilla sky » fenerli » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » zorunlu din egitimi » zlatan ibrahimovic » sozluk icin cekirdek duasi » seni seviyorum dedikten sonraki an » ben es cinselim diye bagiran insan » antisemitizm » ekmekle hayvan besleme kulturu » sizce sizi neden ise almaliyiz » carlos artist olmus » une belle histoire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » energizer ultimate lithium » girit paradoksu » grand theft auto iv » solun ne istedigini degil ne istemedigini bilmesi » koyunlu hali nin 400 isciyi isten cikarmasi » sevgilisine nevresim hediye eden erkek » iset » yazar nickleri tedirgin » cin diye bir sey yoktur » emre belezoglu