allah akil fikir versin evladim 

kapat
  1. akıl ve fikir özürlü yaratıklara gönlü iman dolu nene ve dedelerimizin soylediği söz. dikkat ediniz ne olursa olsun büyüğümüz küfür etmemiş, Allah`a dua etmiştir, karşısındaki akılsız ve fikirsize yardım etmesini dilemiştir, acınasıdır, siz de dua edinizdir.
    #48313 (liberty, 01.02.2006 15:20)
  2. *
    bilkentte muhasebe* okuyan genç bir kızımız derste kredi kartları,kredi kartı borçları,icra vb konulardan bahsedilirken parmak kaldırır ve şu soruyu sorar:
    -hocaam kredi kartıyla aldığımız şeylerin parası geri ödeniyor muuu?
    sınıf iptal olmuş,hocanın ağzından ise sadece şu sözcükler dökülebilmiştir;
    -allah akıl fikir versin evladım...
    #365834 (mozambik tavsani, 22.06.2006 09:27)
  3. (bkz: allahım sen bize akıl fikir ver kampanyası)
    #809105 (steril mikrop, 03.11.2006 17:37 ~ 17:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah akil fikir versin evladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah akil fikir versin evladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah akil fikir versin evladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah akil fikir versin evladim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» shania twain » meaningless » resulullahin karikaturunu cizmek » cam yiyen insan » anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye ba » meshur duvarlar » yalan soylemek » haftanin tek gunlerinde park etmek yasaktir » bir bucuk tereyagli iskenderin yaninda light kola » evdeki babanin dagdaki teroristten vicdanli olmasi » sozlukten cocugum olsun istiyorum » sadece turkiye de gorulen olaylar » cetin akdeniz » peder zicklere sag frame yapilsin kampanyasi » ensest » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » galatasaray in yuzuncu yil logosu » sahibinden cabrio murat » siddet icin bahane aramak » doga bekleriz in kulagini yapistirmasi » bolmepinar ilkogretim okulu na kutuphane kuruyoruz » seamea » sebnem ferah in gereksiz gogus dekoltesi takintisi » bkz vermeden laf sokamayan zihniyet » tuvalet kagidi tuketiminin gelismislik gostergesi » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » aura » sonbahar » galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takimi » piero cihazi » emel goksu » absinth » sevgiliyi uykusunda konusturmak » deniz baykal in rodos a yuzmesi » in case » konset » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » verilesi moderator kisi » pazarlama » essagan al gazugu » razumihin » akciger tahribati » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » sto » turkiye finans kobi beyleri » turkiye icin tek kurtulus teokratik yonetimdir » yakisikli sarkicilari dinleyen koca kicli kizlar