allah a kul olmayan nefsine kole olur 

kapat
  1. tamamen doğru bir sözdür.
    #3682614 (sabribey, 18.07.2008 15:32)
  2. nefsine kole olan da yaprağı yer, diye devam edebilitesi olan söz.
    #3682620 (dunyanin en mutevazi adami, 18.07.2008 15:34)
  3. binlerce yıllık insanlık tarihi tanrıya kulluk etmeyi seçmiş toplumların insana da kulluk etmeyi çok rahatça benimsediğini gösterdiğinden doğruysa bile tercih edilecek bi köleliği tanımladığı için rahatsız etmeyen ifade.

tebaa olmaktansa kendimin kölesi olurum daha iyi..
    #3682628 (brick top, 18.07.2008 15:35)
  4. nefsine köle olmanın kötü bir şey olduğu peşin yargısı ile söylenmiş bir söz. ne zararı var şu kısacık ömrümüzde zevk alacak şeyler yapmamızın?
    #3682635 (kamasutra denedim begenmedim, 18.07.2008 15:37)
  5. "feto' ya ve türevlerine köle olmayan sadece allah' a kul olan bizden değildir" diye devam ettirebilenlerin sayısının az olduğu bir ifadedir.
    #3682669 (bedevix, 18.07.2008 15:42)
  6. bugun ku vaazden esinlenerek girilen sozdur bu sozu anlamak cok onemlidir cunku hersey esasında bu soz uzerine kurulmustur.
    #3682734 (big sea, 18.07.2008 15:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah a kul olmayan nefsine kole olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah a kul olmayan nefsine kole olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah a kul olmayan nefsine kole olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah a kul olmayan nefsine kole olur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » nurcu » 3 kulhuvallah » paxera » karmasindaki sirin baba yazisina ifrit olan yazar » barutyiyici » pacita abad » venusinfursssss » godaddy » terorist bir orgut olarak israil devleti » erkekleri iki gruba ayiran kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » boyle yazarlar iyi ki var » saw 6 » konya tramvayi » seytanin gozyaslari » ebru gundes » yusuf altuntas » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » tum kasiyerleri guzel olan market zincirleri » bagdagul » bilkent te okuyup makarna yiyen ogrenci