alladi pulladi 

kapat
  1. bir seyyal taner şarkısıdır.
    (minti, 22.02.2007 16:27)
  2. sözleri şu şekildedir;

nerden bilirdim birkez gör dediler
    görmez olaydım nerden bilirdim
    sevda bir kelepçe vuruldu ellerime
    boş yere ağlamışım nerden bilirdim

alladı pulladı iki lafın arasına
    ellerin hatırına beni doladı
    baktı ki olmadı öylesine
    aşkını bana adadı

eskiler zamanla seversin dediler
    inanmak zor oldu nerden bilirdim
    bir anda vuruldum yeşil gözlerine
    boş yere ağlamışım nerden bilirdim
    (barko, 05.05.2007 12:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» launcher » engelli cocugu olan anne » eurasian » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » kuran kurslari » progressive » santiye » oral seks » aselsan da calisan 3 muhendisin intihari » mircan kaya » lock » erkeklerden igrenme nedenleri » hukumetin yeni memur alimi » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » burning bridges » arel universitesi » mahir cayan » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » karanligin lideri » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » aptal sarisin » dayak yedikten sonraki ilk 10 saniye » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » mehmet cagcag » ahi mesut » neseye sarki » galeri milliyet » hayko cepkin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa