alla alla sinirlendim sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alla sen
  2. alla alla
  3. alla prima
  4. alla pugacheva
  5. alla turca
  6. alla vazhenina
  7. alla marcia
  8. teatro alla scala
  9. buraldinhololo alla roportaji
  10. rondo alla turca

© 2008 - uludağ sözlük

alla alla sinirlendim sanirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alla alla sinirlendim sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alla alla sinirlendim sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vw beetle da nazi marsi dinlemek » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » yedinci cadde » satriyazis » sol framein irzina gecmek » venividivici » cok seviyorum lan seni » okul kantininde kimiz satilmamasi » yaran msn diyaloglari » kasaba fotograflari » chem 7 » izmir de denize ciplak giren kiz » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » kiyamet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin ahiret » babana soylemezsem » bolot bayrishev » mao » alev korun » kalpsiz adam » emniyet kemeri » kimsenin sallamadigi yazarlar » uludag sozluk ascilik okulu » 314 » munchausen sendromu » bana yapilmasin kardesim » matematik fikralari » izmir turkuleri » yaran msn iletileri