all the way to reno 

kapat
  1. rem

humming
    all the way to Reno
    you've dusted the non believers
    and challenged the laws of chance
    now, sweet
    you were so sugar sweet
    you may as well have had 'kick me'
    fastened on your sleeve

you know what you are
    you're gonna be a star
    you know what you are
    you're gonna be a star

wing
    is written on your feet
    your Achilles heel
    is a tendency
    to dream
    but you've know that from the beginning
    you didn't have to go so far
    you didn't have to go.

you know what you are
    you're gonna be a star
    you know what you are
    you're gonna be a star

you know who you are
    you know who you are
    you know who you are.

humming
    all the way to Reno,
    you've written your own directions
    and whistled the rules of change

you know what you are
    you're gonna be a star
    you know what you are
    you're gonna be a star
    you know what you are
    you're gonna be a star
    you know what you are
    you're gonna be a star

humming
    all the way to Reno
    you're gonna be a star, you are
    you're gonna be a star,
    you're gonna be a star, you are
    you're gonna be a star
    #3677519 (4 dakika uyarisi, 17.07.2008 15:57)

© 2008 - uludağ sözlük

all the way to reno başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. all the way to reno ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu all the way to reno nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo uludag » pomak » marrone » armenian navy band » hasan kurtulmus » araba arkasi yazilari » harry kewell » ali cevat akkoyunlu » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » otobuste on koltukta sapitan cocuk » nietzsche agladiginda » ertugrul saglam » istanbul evleri » bir populer kultur magdurunun ruyalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecmisi ozleten olaylar » iste kuku kuku geldim » sucuklu yumurta yemenin faydalari » turkiye de biranin cok pahali olmasi » martti ahtisaari » olmek istememek ama olememek » cahillikler kitabi » kanye west gozlukleri » sevgilinin hasta olmasi » sputnik operasyonu » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » blitzkrieg » royal academy of dramatic art » arcadium » gimenez