all my exs live in texas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. live in texas
  2. live shit texas
  3. all my exes live in texas
  4. texas gal
  5. css texas
  6. texas
  7. everything is bigger in texas
  8. texas hold em
  9. texas flood
  10. the texas cannonball

© 2008 - uludağ sözlük

all my exs live in texas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. all my exs live in texas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu all my exs live in texas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ders calismaya baslama gazi » herzwerk ii » los lunes al sol » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » leonce ile lena » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » karamboldedans » kanyon » beni birakip nerelere gidersin mysql server » iset » ertugrul saglam » sarma sigara » ninjutsu » sinirlenmek » istanbul arkeoloji muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thinking substance » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » amigurumi » a nick » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » ogretmenlerin seminer calismalari » till there was you » domaltip bafilemek » respect my authority » ask ayirir » silikon yastik » ask konusur » bez bebek » frank rijkaard