all about loving you 

kapat
  1. tipik bonjovi şarkısı. güzel.

http://www.youtube.com/watch?v=xc2K2y82eOI +
    #2657779 (hendrix, 03.12.2007 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

all about loving you başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. all about loving you ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu all about loving you nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michelin » lastik » gaziantepspor » edu ve deivid arasindaki farklar » everybody hurts » kayserispor » tsk ya camur atmak » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » zekeriya beyaz » sorun kurdun kendisidir » tumen » google maps for mobile » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enderun sevgiler » altinci nesil yazar » paris metrosu » umraniye » surp hac kilisesi » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » olum » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » birinci batarya » yarim yarim yarilmak » matias emilio delgado » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » turkce