alkol dehidrogenaz 

kapat
  1. işte sarhoş olmayı belirleyen enzim huzurlarınızda..
    bu enzim sistemi iyi çalışan daha geç sarhoş olur, kötü çalışan ise alkolü parçalamakta zorlandığı için daha çabuk sarhoş olur..
    hücresel düzeyde etkin olduğundan, kişinin kendi enzim sistemini tahmin altılıyı tutturmaktan zor olacağı için riske atmamakta fayda görüyorum..
    #2786939 (jack daniel, 04.01.2008 01:04)
  2. çok fazla olmasa da genel ortalamadan daha fazlasına sahip olduğuma inandığım enzim.
    #3617018 (ayyash maghanda, 04.07.2008 01:29)
  3. ilk okuduğumda bir adamın ismi sandığım nane... *
    #3617035 (pergamon, 04.07.2008 01:32)
  4. aleksander dehidrogenaz tarafından bulunmuştur.
    #3617042 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 04.07.2008 01:34)

© 2008 - uludağ sözlük

alkol dehidrogenaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alkol dehidrogenaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alkol dehidrogenaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anterograd amnezi » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » sus ve yalamaya devam et » moriye » broadway da muzikal izlemek » soru isareti » how i met your mother » devrimci yazar ayarla fasilitesi » host ulan deyyus » ucu bir arada » agresyon » donen eski sevgili » abuli » aci cekmek » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk » yalikavak » vakit tamam » caylakligi bitmis sozluk yazari » erketede bekleyen saz ekibi » bell x15 » cocukken garip buyudukce oturan isimler » conduct disorder » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » red label » birlikte olecek miyiz » en istenilen yere sonunda gitmek » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » you can t do that » d n