alkisliyorum 

kapat
  1. birinin davranış veya sözlerini beğenmek ve bu konu da onu tebrik etmektir. (bkz: alkış)
    #2198264 (bohembebek, 25.08.2007 20:12 ~ 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

alkisliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alkisliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alkisliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » nihat genc » buzlu » meet me in montauk » daglar onurumuzdur » kedilere tas atan mal cocuk » buhurizade mustafa efendi » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » casuslugun temel kurallari » en erken bosalma rekoru » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » dave seaman » yuhalamak » rs ne lan » genelkurmay bu kez hesap versin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet demirkol » nobran ne ya » the man who sold the world » genetik ozellikleriyle ovunen insan » turkiye de milliyetcilik » bulent ortacgil in light albumu » seri eksi oy veren ibne » milyoner dede » meydanbenim » askerlik » izmir » delirip butun entrylerini silmek » iyi muz » riders on the storm » death note