alkislamayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alkislamayan ibne olsun
  2. alkis alkis alkislamayan fenerli

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sokrates » isil ilik sut ic » duck tales » olmekistiyorum » big fish » cirkin peruklara ihtiyaciniz yok » the man who died » lena nehri » kofteci hikmet abi » agiz aramak » doa » mert korkmaz » mehmet barlas » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » arap zihniyeti esiri turkler » yemleme bildir » o degil de » steve vai » kaunos kenti » rocket arena 3 » filmlerden alinan dersler » tutiimucizegu » the merchant of venice » hata oldu » philip anselmo » muradiye nin tarihi eserleri » afrika daki geometrik sekilli ulkeler » salihli nin tarihi eserleri » dale dale dale dale dale dale dale boca a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa