alkislamayan ibne olsun 

kapat
  1. yaptığı davranı$tan sonra beğeni kazanmak isteyen, poh poh delisi insan sözü.
    *
    (3742372836, 28.03.2008 03:50)
  2. "senin gibi olacağıma alkışlarım tabi" şeklinde cevap verildiğinde yüzleri, üzerinde buz gezdirilen testis şekli alan, insancık söylemi.
    (orhanbencegay, 28.03.2008 05:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anketleri sallamiyorum tribiyle ortam yapmak » juggling » kizlarin sawyer a bayilma sebepleri » suleyman uludag » marifetallah com » zeki cevik ve ahlakli » sokagina gelince etegini indiren kiz » 7 mayis 2008 formula futbol soleni » kibariye » of angels and angles » win one for the reaper » alkollu halde araba kullanmak » doktor jivago » hepimiz sawyer iz hepimiz josh holloway iz » milli kimlik » kadinlari bile utandiran kadinlar » yosunlu deniz » sebastian bach » intihar » dandik kahraman mustafa » serum fizyolojik » aman aman » diadra » prettyinpink » sicarken soylenecek son sozler » azeri turk edebiyatcilar » canimi yakanlar bakti dumana » minik mavi balina » hypnogaja a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa