alkislamak 

kapat
  1. elleri birbirine hızlı biçimde çarptırmak ve bundan ses çıkarmak.belkide aya kavgası.insanın ruh haline göre biçimleride vardır.

1.bravo alkışı(tebrik manası taşıyan alkış biçimi)
    2.gıcık alkış (vericek cevap olmayınca karşıdaki kişiye yapılan sinir içeren eylem "alkışlıyorum seni hıhı" tarzı.)
    3.muhabbet ku$u kaçırma tipi alkı$.(gitme oraya "şak şak")
    #1816917 (nazo gibisi, 24.06.2007 22:19)
  2. yaşama sebebi de olabilir kimi zaman.

(bkz: alkışlarla yaşıyorum)
    #1816930 (larker, 24.06.2007 22:20)
  3. taktir, tebrik ve katılıyorum sana hissi belirten ilkel gürültücü eylem. en son alkışladıklarımız:

(bkz: shimon peres)
    (bkz: george bush)
    #2593156 (sakaci zeus, 15.11.2007 12:48)
  4. demirelin eski bir mitinginde geçen ve halk tarafında çoşkuyla karşılanan söz;
    - yazın elektriği biz bulgaristandan alıcaz, kışın onlar bize verecek..
    şaş şak şak şak!
    #3335349 (ongnn, 29.04.2008 17:13)
  5. -vatandaşım seni kandırıyorum
    -şak şak şak durun ulan ne dedi...
    #3335356 (ParaNtez, 29.04.2008 17:14)

© 2008 - uludağ sözlük

alkislamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alkislamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alkislamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varoslarda cocuk olmak » this cold black » irfan tufekci » kurt sorunu yok kurt istilasi var » metroseksuel erkegin pipisi » yurt disina gitmeyi bir halt sanmak » benim takoz bilgisayarim » cumhur haksizca aglayanlarin patlatir avucuna » canlilarda ureme » halk icin sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games