aliverin tabancami doldurem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tabancami unutmusum helada
  2. hanim tabancami getir kutlamaya cikiyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

aliverin tabancami doldurem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aliverin tabancami doldurem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aliverin tabancami doldurem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran baslik yonlendirmeleri » okultizm » sitare » cok guzel hareketler bunlar » supurgesiz cadi » sizoid kisilik » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » blue card » tatarlarin turk olmalari » goztepe » izmiri izmir yapan ozellikler » hizli kumanda kullanma teknikleri » sanrisal bozukluk » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » halklarin kallesligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adini soylemeyen sevgili » agony » hulya avsar » can sikintisindan 31 cekmek » radyo uludag » umraniye anadolu lisesi » epilepsi ile orgazm » karin » kosullu sevgi » metalcilerin genelde gay olmasi » galatasaray store » tik » yuzunde gulen bin parca » otistik dusunce » pesin edit