alisverisin modern bir iskence turu olmasi 

kapat
  1. alısverisin bayanlar için bir tur ruh yelpazesi erkekler icinse yanında olan xx kromozomlu sahsiyete bağlı olarak acı veren bir eylem haline
    donusmesi durumu...peki neden is bu kişi alısveristen keyif alamaz.. neden keyif almam?? neden ulen??neden ben mına koyım??

her sey bu pazar oğleden sonra valde nin carrefour a gidelim demesi ile başladı... o saatte pes 5 de master lig in mına koyan bunye bu sozleri
    işittikten sonra ha sitti gitti butun gun nidaları ile giyinmeye basladı..sac-bas tarandı bilimum halk arasına cıkılabilir bir duruma gelindi ve sıcacık ew valde kızkardes ve zavallı twist tarafından terkedildi..kısa bir yolculuktan sonra carrefour a gelindi..

carrefour a girene kadar her şey normaldi..derken içeri girildi.. ayakkabı cizme bot diye zırıldıyan kızkardesın gözü dondu valdeyle birlikteflo ya doğru yelken alırken twist erken dawranıp siz ayakkabı bakarken bende laptop lara bakim şeklinde kendini 3-5 dk lığına kurtarmıstır..

colins onunde bulusulacaktır.daha sonra twist bimeks ten çıkar * ust katın yolunu tutar .. colins onunde bekler..3 dk gecer 5 dk gecer telefon acar kız kardese geliyoz der kız kardeş..twist de bekliim bari der ...3,5,15 dk sonra trabzanlara dayanan bezmiş twist karsıdan gelen kızkardesını görür.. şimdi işkence yeni başlamaktadır..

sırayla mağazalara girilir valde tarafından beğenilen bilimum her şey dene dene nidalarıyla giyilir çıkarılır bedeni aranır .. daha sonra bi de
    valde kendine bişeyler bakar aynı yerde 2 saat bi de onu bekle kızkardes desen cizmee diyo salak birşey bulamamış flo da iğren seyler vardı diye
    ciyaklıyor .. o begense valde begenmiyormus filan falanmış..ya kardeşim.. ayakkabı yaf ayağı sarsın normal bişi olsun yeter..ne gerek var kafa utulemeye
    burdan flonun yetkiline sesleniyom güzel seyler getirin diyo toplumsal msj veriyo..*
    *...şimdi de salak yazma ya diyo ama neyse...

ben koyu renklere yonelirken valde bana rengarenk seyler gosteriyo ..neyse diyom kendime 1 hafta sonra bu anları ozlicem derken valde kazak
    yığının içine giriyo ordan bana birkeç tane daha veriyo..pasa pasa gidiyom kabinlere giy- çıkar giy çıkar derken ordaki slak muziğin etkisiyle
    de şabalaklaşıyo bünye...neyse twist beğeniyo ve valde de beğeniyo ohh bea çekiyo twist ..tam kasaya yoneliyorlar ki..aman allah ım.. o da ne
    ..sansımı mkim sıra var sıra...bekle bekle heh sonunda ..kartlar geçiyor odeme yapilıyor ve magaza terk ediliyor...twist in işi tamam..

sonra valde ve kızkardes ile kalan tum magazalara giriliyor..bir kısmına kadar dayanabilen twist sonrasında kapı onunde bekleyerek onlara eslik ediyor..alt kata iniliyor..carefour a girim ben diyor valde..girmee girmee sıra kuyruk kasa derken giriyor ...twist ve kız kardesi hemen 1-2 sey alıp gelcem diyen valdeyi teknosada bekliyor...5-10 dk sonra çıkıyorlar ...20 dk sonra da valde çıkıyor...

tam carefourdan cıkısa yonelmişken bu sefer baska bir yeri gören valde oraya da giriyor...twist elindeki poşetlerle yine dusuncelere ufuk açıyo...

sonra içi leş gibi kokan bir taksi ile ewe donuluyor ve şu satırlar yazılıyor...
    #44497 (twist, 29.01.2006 19:44 ~ 19:51)
  2. (bkz: alisveris magduru erkekler)
    #1260201 (derin mavi, 05.02.2007 10:17)
  3. (bkz: kadınların duygularını anlayamayan domuz erkekler)

anlayış ve duygu yoğunluğu arayan güzel bayanlar için:

(bkz: şehir zorbası)
    #1260206 (sehir zorbasi, 05.02.2007 10:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

alisverisin modern bir iskence turu olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisverisin modern bir iskence turu olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisverisin modern bir iskence turu olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alisverisin modern bir iskence turu olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.