alisveris siteleri 

kapat
  1. internetten alışveriş yapabileceğiniz online mağazalardır.
    #1485216 (cnkt, 02.04.2007 23:42)
  2. (bkz: ideefixe)
    (bkz: kitap yurdu)
    (bkz: hepsiburada)
    (bkz: gittigidiyor)
    #1485220 (cnkt, 02.04.2007 23:43)
  3. en büyük avantajları bazı ürünleri çok ucuza alabilmeniz ve memnun olmazsanız yada ürünü bağenmezseniz 1 hafta içinde ürünü geri iade edebilirsiniz tabi bazen iade edilen ürünün geri ödemesinde sorun çıkabiliyor...
    #1485773 (erme1984, 03.04.2007 02:05)
  4. (bkz: ebay)
    (bkz: indragandi)
    #2069941 (batis, 04.08.2007 19:59)

© 2008 - uludağ sözlük

alisveris siteleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisveris siteleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisveris siteleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurdun gelini » yasama git olumunu bekle » deniz feneri dernegi » makine muhendisi » lilliputyen varsanisi » sir isaac » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » yaratan rabbinin adiyla oku » bak su yumurcaga » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » tiriska » durduk yere tersleyen ariza kadin » karin » zeynep tokus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yetersiz tatar » zall bana server bul lan allahsiz » formikasyon » radyo limon » kemal sunal replikleri » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » makyo » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » medine nin mucevheri » kawakita saruin » halklarin kallesligi » calismak calismak calismak » orijinalinden guzel olan coverlar » milan osterc » appetite for destruction