alisveris savaslari 

kapat
  1. alışveriş yaparken atom bombası etkisi yaratmaya sebebiyet veren savaşlar. *

herzaman ki gibi evde ekmek bitmiş evin reisi olaraktan ben alıyorum bu ekmeği hep , tesadüfe bak ki peynir , meyva suyu , tuz da bitmiş. marketin yolunu tuttum bunları tedarik etmek için ekmek , peynir , tuzu aldım meyva suyuna yöneldim , sadece tek bir karışık meyva suyu vardı , yanımda onu gözüne kestirmiş olan kadını gördüm. birbirimize bir bakış attık ve mücadele başladı , hızlı adımlarla başlayan yarış bir koşuya dönüşmüştü , o meyva suyuna ulaşmak için marketi yıkmıştık resmen , en son hatırladığım konserveleri düzenleyen elemanı kadının üzerine itmiştim. gözlerim kararmıştı , vahşice koşuyordum. en sonunda beynime kan gitmeye başladı ve meyva suyunu sepete koydum. arkama döndüğümde çatışmanın ağır izlerine şahit olmuştum. sanki markete el bombası atılmıştı ! hemen kasaya koştum , kasiyer baygındı , tahminimce kadının bana fırlattığı konserve kafasında patlamıştı. onu uyandırmaya çalışmıştım , fakat artık herşey için çok geçti , zamanım yoktu. kasaya 10 lira bırakıp oradan kaçmıştım , hassiktir sepet elimde kalmış , döndüm sepeti bırakayım diye bir de ne göreyim kasiyer kız uyanmış , 10 lira ve elimdeki sepeti görünce " pp... pardon hemen ilgileniyorum. " dedi 3 lira cepte kaldı bu sayede.

eve döndüğümde kendimi çok yorgun hissediyordum. yatağa uzandım. uyandığımda tarih 1850 ydi toplar patlıyor , kılıçlar şıngırdıyordu. tahminimce hala uyuyordum.

uyandığımda saat 16:25 idi , oha .mına koyim 6 saat uyumuşum. mahmurluğu üzerimden atamadan kız arkadaşım belime yapışıp " canııım bir pantul beyendim onu alalım mıııııı ? " diyordu. salak ben " tamam " dedim. yüzümü yıkadım felan giyindim , pantul merkezinin yolunu tuttuk , oraya vardığımızda ortalık mahşer günü gibiydi , kapıdaki görevliye sordum " noluyo birader burda ? " o da şöyle cevap verdi " bugün pantullarda indirim var hemşerim. " başımdan aşşağı kaynar sular dökülmüştü adeta , indirim mi vardı ? lanet olsun saat 12 ye kadar bu lanet yerde bekleyemezdim ! kızı elinden tuttuğum gibi koşmaya başladım , sırada bekleyen insanları etrafa fırlatıyordum alışveriş insanı küçük olduğu için pek zorlanmadım ardından hızımı alamayıp birşeye çarptığımı hissetim gözlerim karadı ve yere düştüm , şoku yavaş yavaş atlatırken algılarım açılıyordu , etrafımda insanlar toplanmış , kız arkadaşım endişeli gözlerle başımda diz çökmüş bekliyordu. yavaş yavaş doğruldum , bunlar halan etrafımda " ayı mı oynuyo ? " dedim bunlar sıralarına geçti tekrardan. kız arkadaşım kolumu çekiştiriyordu , " ? " dedim o da " şu herif istediğim pantulu almış hasan ! " dedi , adama doğru koşmaya başladım , adam beni farkettiğinde herşey için çok geçti , slowmotiona geçmiştim ve tekmeyi buna geçirdim , tekmenin etkisiyle adam duvara yapışmıştı , yere düşen poşeti elime aldım içinde ki pantulunu çıkardım ve kız arkadaşıma gösterdim " bu mu istediğin ? " diye o da kafasını sallayarak beni onayladı. kasaya yöneldim , güvenlik görevlisi önüme atladı " kardeş al pantul senin olsun yeter ki siktir git buradan ! " diye bağırdı. ben de söylene söylene ayrıldım oradan. hassiktir kızı unuttuk , döndüm kız arkadaşımı aldım öyle ayrıldım oradan.

yarın ki programımızda ayakkabı almak vardı...
    #3845742 (tutamadim kacirdim, 20.08.2008 21:09 ~ 21:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alisveris savaslari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisveris savaslari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisveris savaslari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alisveris savaslari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » nesterovic » eski sevgiliye soylenecek son sozler » kurban kesen muslumanin insan olma ihtimali » centralia » if we don t end war it will end us » dil ve tarih cografya fakultesi » soylerken » yapilmis en aptalca dalginlik » homo sapiens idaltu » aleksandria » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ayagini denk al » bekabillah » ingilizce kufurlerin turkce karsiligi » insanlari ikiye ayirma kriterleri » 3 aralik dunya engelliler gunu » gevezeceset com » sevisirken kalp krizi gecirmek » maxwell in cini » mortal kombat ta adam seciminden karakter tahlili » unut beni