alisveris arabasini doldurma saplantisi 

kapat
  1. alışveriş krizine girmiş ve hafif trans halinde bulunan kişinin, önündeki alışveriş arabasını tepeleme doldurma takıntısıdır. kişi ancak o zaman rahat edecek, huzura erecek ve duygusal tatmin yaşayacaktır. işin maddi yönü hiç düşünülmez.
    #269697 (asiti kaçmış kola, 22.05.2006 15:29)
  2. carrefour gibi mağazalardaki indirimi duyunca servisin arkasından koşarak mallar bitmeden yetişmeye çalışan saf anadolu insanımın maruz kaldığı bindirimdir
    #269838 (sicktear, 22.05.2006 16:11)
  3. bu çılgınlığa kendini kaptırıp eve geldiğinde poşetten kriko bile çıkmasıyla sonuçlanan enteresan olaylar....
    #269860 (aquantass, 22.05.2006 16:16 ~ 16:17)
  4. alısveris canavarının asli görevi olup kisiyi seytana uydurmasıyle gerçekleşen kredi kartı bakiyesini arttıran olay
    #269883 (enterezan, 22.05.2006 16:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alisveris arabasini doldurma saplantisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisveris arabasini doldurma saplantisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisveris arabasini doldurma saplantisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alisveris arabasini doldurma saplantisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » friends » canim ailem » morten gamst pedersen » tanri tanri olali boyle kul gormedi » zamanede bir hal gelmesin basa » warez bb org » george cooper » vodafone 3g reklamindaki tas erkek » sifilis » icimizdeki hainler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ovaniova » karga » gunun ayari » mortal kombat ta adam seciminden karakter tahlili » ben guzel ahlaki tamamlamak uzere gonderildim » fake plastic trees » tanri olunmaz tanri dogulur » nitratex » shaquille o neal » tecavuzu kotu bir sey sanan zihniyet