alistim yokluguna 

kapat
  1. ferdi tayfur şarkısı.
    Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına
    Ne o resmini isterim ne selam gönder bana
    Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim
    Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim

Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri
    Güldürmedin gözlerini gördüğüm günden beri
    Alıştım sensizliğe hasret nedir bilirim
    Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim
    #973363 (darkness nights, 09.12.2006 19:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alistim yokluguna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alistim yokluguna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alistim yokluguna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alistim yokluguna. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » hande subasi » yaran entryler » sozluk kalitesi » 100 kez ust uste dinlenilen sarkilar » vakur » kayip » mahir cayan » janie jones » mukemmel bir gun » petrol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cobb douglas uretim fonksiyonu » saba tumer » uqueer as a cwo » chinese democracy » canli pompa » recep tayyip erdogan » bir delinin gunlugu » ibrahim tatlises » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » dis fircalarken muslugu acik birakmak