alismak sevmekten daha zor geliyor 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alismak sevmekten zor
  2. tanismak kaynasmaktan daha zor geliyor
  3. geliyor geliyor ekonomik kriz geliyor
  4. sevmekten korkmak
  5. sevmekten usanmam
  6. sevmekten korkma
  7. ben ki sevmekten hic usanmam
  8. sevmekten kim usanir
  9. sevmekten yorulmak
  10. sevmekten gidince

© 2008 - uludağ sözlük

alismak sevmekten daha zor geliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alismak sevmekten daha zor geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alismak sevmekten daha zor geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tas » nemfomani » rene garcia mericsoy » eidetic imge » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » ipt » letarji » edu dracena » favori ayna » pan » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » uludag sozluk ascilik okulu » hayko cepkin » muz orta » prozopagnozi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » necrofili » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » aura hiemis » elmali » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » lanetlizeynep » sizoaffektif bozukluk » pkk nin lider kadrosu » ikinci aleksi » biralem » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » ats2 » genelevde hersey dahil uygulamasi