aliskanlik haline gelen kisiler 

kapat
  1. uktecinin notu: bakkal ? komşu ? dost ? sevgili ?

ukteyi veren: maydonez

tanim:
    kisinin bir zaman sonra gittigi yerde, karsilasacagi kisiyi önceden bilmesinden kaynaklanir.

örn.: komsu zehra teyzeden seker istenilecektir, ona giderken zehra teyzeyle karsilasilacagi umulur, kapiyi kizi/oglu esi/dostu actiginda ise zehra teyze hakkinda telesa kapilinir.
    yada
    bakkala gidilir, sürekli görmeye aliskin oldugumuz bakkal sahibinin simasi bir anda yerini kardesine birakmistir. direk sorulur "cemal abi nerede?"

bu olay sevgilide ise cok farklidir.
    ayriliklar birbirini kovaladiktan sonra o kisinin eksikli bir kac ay, bazen bir kac sene hic ayrilmaz. alismakta zor olur.
    #3808566 (kültürsüz dinazor, 12.08.2008 18:31)
  2. (bkz: elizabeth) *
    #3808569 (shaqmarion, 12.08.2008 18:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aliskanlik haline gelen kisiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aliskanlik haline gelen kisiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aliskanlik haline gelen kisiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aliskanlik haline gelen kisiler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » aseriyorum » sakalasirken hamile kalmak » ugur yucel » zehir » yakin » apartman yoneticisi » ghost of a rose » ovaniova » turkiye de yayinlanmis mizah dergileri » abu dhabi united group » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cumaya gittim gelecegim » kimligini belli etmemek icin diger entryi kotuleme » masallardaki gizli mesajlar » kizlarda hos durmayan davranislar » lutfen buraya bakar misiniz onemli acil » strangers in the night » necip hablemitoglu » sikiserek caga ayak uydurmak » mit e calisan 23 gazeteci » emily dickinson