alisimin kaslari kare 

kapat

1. güzel bir rumeli türküsü.

Aliş'imin Kaşları Kare
    Sen Açtın Sineme Yare
    Bulamadım Derdime Çare

Görmedin Mi Ah Civan Alişimi Tuna Boyunda
    Sarmadın Mı Ah Aslan Alişimi Tuna Boyunda

Evleri Var Hane Hane
    Benleri Var Tane Tane
    Saramadım Kane Kane

Görmedin Mi Ah Civan Alişimi Tuna Boyunda
    Sarmadın Mı Ah Aslan Alişimi Tuna Boyunda
    #2475472 (sanirim osurdum, 16.10.2007 01:23)
  2. Gülşün ile aliş. tuna kıyısında rusçuk'da birbirine sevdalı iki genç. tuna kıyısında gülşün alişin kara kaşlarına sevdalanır. ama aliş'ini tunanın sarı dalgalarına kaptırır. işte o zaman bir türkü yakar. sarmadın mı ah aslan alişimi tuna boyunda der... *
    #4159297 (dibi dibi rek, 29.10.2008 21:44)
  3. safiye ayla nın çok güzel söylediği, çok da acıklı bir hikayesi olan türkü.
    #4266957 (sone, 22.11.2008 23:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alisimin kaslari kare başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisimin kaslari kare ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisimin kaslari kare nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alisimin kaslari kare. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » msnde konusurken resmim yok diyen kiz » 3535264 » 21 » ben degilim » yapmamaya yemin ettigim sey » i belong to che » kaya ekurisi » guzide degerler ve kufur » nevizade geceleri » giden her sevgilinin ardindan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kadin hayir diyorsa evettir o diye dusunen erkek » radyo alaturka » korsan konser » bepanthen » ben geneleve gitmem diyen erkek » quabbin » 400 rad » kahvalti yapmayi ozlemek » beni ailemin baskisi travesti yapti » sifr