alisicaz kanku merak etme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. merak etme sen
  2. hic merak etme
  3. merak etme gecer
  4. sen merak etme ben ayarlarim
  5. evlenecegiz merak etme
  6. merak etme cukunu yemezler
  7. merak etme patron mulayimi oldurucem
  8. merak etme anne ben hepsine verdim
  9. kanku
  10. merak etmiyorsan merak edilmezsin

© 2008 - uludağ sözlük

alisicaz kanku merak etme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisicaz kanku merak etme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisicaz kanku merak etme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » ask karartir » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » bolgan » sex friend » carriye roxalina » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » malumatfurus » ahmet karayay » nouriel roubini » regl sancisi cekenlere oneriler » soguk espri » msn de sevgiliyi beklemek » yerli teknik direktorlerin yukselisi » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the mamas and the papas » don kisot » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » incesaz » agzini cart diye yirtarim » re re re ra ra ra galatasaray » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » kurtlar vadisi pusu giray » 300 » silmekten asinan burun » silikon yorgan » what the fuck is that » iu ogrencilerine ceza yagdi » le dejeuner des canotiers